Dimenziók konferencia - jelentkezés

Tolnai Gábor | 2023.01.19.
Dimenziók konferencia - jelentkezés

Dimenziók VII.: A múlt (vissz)hangjai

Hogyan szólal meg saját tudományterületünk – legyen az a történelem, a földrajz, a néprajz, vagy a bölcsészet- és társadalomtudományok más képviselője? Milyen a hangja, milyen nyelvet használ? Figyel-e más hangokra és főként, érzékeli-e a befogadók változásait? Hogyan viszonyul diszciplínánk a hangokhoz és a visszhangokhoz?

Célkitűzéseinknek megfelelően lehetőséget szeretnénk adni arra, hogy a különböző tudományterületek együtt beszélgessenek a tudomány hangjairól és általában a hangok szerepéről életünkben. Fiatal és tapasztaltabb kutatók jelentkezését egyaránt várjuk, akik bemutathatják témánkhoz kapcsolható eredményeiket.

Kérjük, hogy a részvételi szándékot 2023. január 20-ig* jelezzék az absztraktok megküldésével, a dimenziok.konferencia(kukac)gmail.com e-mail címen. Az absztraktokat 1000-2000 karakter terjedelemben várjuk. (*A jelentkezési határidő meghosszabbítva.)

A konferenciáról szóló részletes tájékoztató elérhető az ELTE BTK Dimenziók Interdiszciplináris Művelődéstörténeti Műhely honlapján.