Ebben a tanévben is megrendezzük a Kari Tudományos Diákköri Konferenciát a társadalomföldrajz szakterületen. A jelentkezőknek egy társadalomföldrajz témakörében készített, 20-50 oldalas pályamunkát kell bemutatni a kari konferencián egy 10-15 perces előadás keretében. (Érdemes keresni egy témavezetőt is, aki segít a munkában és a felkészülésben!) Azok a hallgatók, akik munkáját a zsűri érdemesnek ítéli, indulhatnak a 2013 áprilisában megrendezésre kerülő Országos Tudományos Diákköri Konferencián.

A határidők:

Jelentkezés: 2012. október 26. (péntek)

Pályamunkák beadása: 2012. november 23. (péntek)

Kari konferencia: 2012. december 7. (péntek)

A 2013. évi XXXI. OTDK Fizika, Földtudományok és Matematika szekciójának hivatalos felhívása, ill és egyéb információk, melyek a pályamunka elkészítéséhez is segítséget jelentenek elérhetők az OTDK honlapján.

Jelentkezés:

Jelentkezni a jelentkezési lap és a pályamunka maximum egy oldalas összefoglalásának (kivonat) elektronikus, valamint a jelentkezési lap nyomtatott változatának leadásával lehet. Az elektronikus verziókat Lőcsei Hajnalkának, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell elküldeni. A jelentkezési lapot kinyomtatva, aláírva, a témavezetővel is aláírattatva kell leadni Lőcsei Hajnalkának (DT 1.305). Többszerzős munkák esetében minden szerzőnek külön-külön is ki kell töltenie egy-egy jelentkezési lapot!

Jelentkezési lap formanyomtatvány

Az egy oldalas összefoglaló formai követelményei 

A pályamunkák leadása:

A pályamunkák első változatát két verzióban kell leadni, szintén a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, illetve Lőcsei Hajnalka szobájába:

a) 1 példányban kinyomtatva, valamilyen módon összefűzve, 

b) elektronikusan, doc vagy pdf formátumban. (A fájl neve vezeteknevkeresztnev.doc vagy vezeteknevkeresztnev.pdf legyen!) 

A pályamunka formai követelményeire vonatkozóan nincsenek szigorúan betartandó szabályok. Iránymutatásként a szakdolgozatra vonatkozó előírásokat célszerű betartani, különös tekintettel a dolgozat tagolásra, a hivatkozás és az irodalomjegyzék készítésének szabályaira. Terjedelem: kb. 20-50 oldal. Segítségképpen az előző OTDK formai ajánlása

A kari konferencia után még lehetőség van a pályamunkák átdolgozására a kapott bírálatok, észrevételek alapján; a végleges változat beadásának, illetve feltöltésének határideje vélhetőleg 2013 januárjának eleje lesz. 

Kari konferencia:

Kb. 15 perces kiselőadást kell tartani az elvégzett munkáról és a kutatás eredményéről, amelyet a leadott pályamunkákkal együtt szakterületi zsűri bírál el. 

 

Jó munkát, sok sikert! 

Lőcsei Hajnalka
szakterületi TDK-felelős

A weboldal létrehozásában közreműködött az ELTE Térinformatika Műhely, a sablonért köszönet az a4joomla.com csapatának!
A weboldalt gondozták: Ónodi Zsolt (2011-2015), Zsom Brigitta (2011-2012), Szentpáli Áron (2013-2015), Palaczki Botond (2015-), Berki Márton (2015-), Tolnai Gábor (2015-)
Társadalom- és Gazdaságföldrajzi Tanszék©, 2018