Ebben a tanévben is megrendezzük a Kari Társdalomföldrajzi Tudományos Diákköri Konferenciát, várjuk a jelentkezőket!

A kari konferenciával kapcsolatos információk, határidők a következők:

Jelentkezés:

A jelentkezési lap és az absztrakt elektronikus formában történő leadásával.

HATÁRIDŐ: 2011. október 28. (péntek)

Jelentkezési lap formanyomtatványért és az absztrakt formai követelményeinek részleteiért írjatok a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

 

Pályamunkák beadása:

 

A dolgozatokat két verzióban kell leadni:

a) 1 példányban kinyomtatva, valamilyen módon összefűzve, valamint

b) elektronikusan, .DOC vagy .PDF formátumban (a fájl neve vezeteknevkeresztnev.pdf vagy vezeteknevkeresztnev.doc legyen).

HATÁRIDŐ: 2011. november 28. (hétfő)

Dolgozat formai követelményei:

Nincsenek szigorúan betartandó követelmények. Iránymutatásként a szakdolgozatra vonatkozó előírásokat célszerű betartani, különös tekintettel a dolgozat tagolásra, a hivatkozás és az irodalomjegyzék készítésének szabályaira. Terjedelem: kb. 20-50 oldal.

Kari konferencia:

Időpontja: várhatóan december 8. (csütörtök)

Kb. 15 perces kiselőadást kell tartani az elvégzett munkáról és a kutatás eredményéről, amelyet a leadott pályamunkákkal együtt a szakterületi zsűri bírál el.

Azok a hallgatók, akik munkáját a zsűri érdemesnek ítéli, indulhatnak a 2013-ban megrendezésre kerülő Országos Tudományos Diákköri Konferencián. (Ebben a tanévben országos forduló ugyan nincs, de a helyi fordulón nyújtott a jó teljesítmény számít pl. az MSc-s és doktori iskolai felvételin is!)

A jelentkezési lapot, absztraktot, majd a pályamunkákat Lőcsei Hajnalkánál (Regionális Tudományi Tanszék, Déli tömb 1.305), illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell leadni.

Sok sikert a felkészüléshez!

A felhívás letölthető PDF formátumban itt!

 

A weboldal létrehozásában közreműködött az ELTE Térinformatika Műhely, a sablonért köszönet az a4joomla.com csapatának!
A weboldalt gondozták: Ónodi Zsolt (2011-2015), Zsom Brigitta (2011-2012), Szentpáli Áron (2013-2015), Palaczki Botond (2015-), Berki Márton (2015-), Tolnai Gábor (2015-)
Társadalom- és Gazdaságföldrajzi Tanszék©, 2018