FELHÍVÁS

Kedves Geográfus hallgatók!

Egy egyedülálló lehetőség kínálkozik arra, hogy diákként is szakmai tapasztalatot szerezzetek és megismerkedjetek a terület-és településfejlesztés más szakmai gyökerű fiatal kollégáival.

A 47. Urbanisztikai Nyári Egyetem idén harmadik éve rendezi meg fiatal szakemberek és diákok számára Tervező Táborát. A tervező tábor a nyári egyetemen való részvétellel és a hozzá kapcsolódó őszi zárófeladatokkal a 2014-2015-ös első félévben szabadon választható speciális kollégiumként felvehető és elszámolható a geográfus MSC szakon.

A tantárgyfelelős (és egyben a Tervező Tábor egyik konzulense):  Salamin Géza a TGF Tanszék külső oktatója (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). Kérdéseitekkel a Tanszéken helyben Ballabás Gábort és/vagy Makkos Dalmát kereshetitek.

Jelentkezés és részletek az alábbi tájékoztatókon olvasható.

(Kérjük, hogy Salamin Gézánál pluszban is jelentkezzzetek be emailben!)

További hasznos információk ITT és ITT.

A weboldal létrehozásában közreműködött az ELTE Térinformatika Műhely, a sablonért köszönet az a4joomla.com csapatának!
A weboldalt gondozták: Ónodi Zsolt (2011-2015), Zsom Brigitta (2011-2012), Szentpáli Áron (2013-2015), Palaczki Botond (2015-), Berki Márton (2015-), Tolnai Gábor (2015-)
Társadalom- és Gazdaságföldrajzi Tanszék©, 2018